Om oss

Tre Röda AB har funnits sedan 2002 och har en lång historia av arbete gentemot nordiska datahallar. Vi erbjuder våra datahallskunder produkter från världsledande tillverkare i form av serverskåp i alla dess varianter och storlekar, specialanpassade dörrar, tak- och golvgaller, ridåer, antistatiska mattor, säkerhetslösningar, elektronikkomponenter och system för varm- och kalluftshantering.

Vi har lika länge varit aktiva inom nordiska rena, kontrollerade miljöer. Dessa miljöer är verksamheter och produktionslokaler med särskilt höga krav på hygien. Vi har erfarenhet av och ett stort intresse för att skapa och upprätthålla miljöer i verksamheter med renhetskrav avseende partiklar såväl som mikroorganismer.

Vi är därför mycket stolta över att ha utökat vårt produktutbud till att även omfatta luftdesinfektion i form av plasmabaserad nanoteknologi från irländska Novaerus. Novaerus patenterade teknologi NanoStrike dödar och deaktiverar virus, bakterier och sporer på nanosekunder, utan att skapa skadliga biprodukter. Tre Röda är Novaerus generalagent i Sverige sedan augusti 2020.

Tre Röda är även svensk generalagent för hygienmattan Noopli som tillverkas i Europa. Noopli är en antimikrobiell, tvättbar matta för kontamineringskontroll av alla känsliga och kritiska verksamhetsmiljöer. Genom sin unika kombination av polymeriskt ultraslätt ytskikt, antimikrobiella substanser och rätt sammansatta materiallager fångas, behålls och minskas skadliga partiklar.

Att Novaerus, Noopli och våra ledande tillverkare av datahallsprodukter gemensamt står för en stark hållbarhetsprofil är viktigt för oss då säkerhet, människa och miljö alltid stått i fokus i Tre Rödas affärsmodell.